(1) 242-1797, (30) 576-1976    siker@sikerhonlap.hu  Vissza a főoldalra

Mérsékelje kockázatát!
Ellenőrizze külföldi ügyfeleit-partnereit!
Az újakat is, a meglévőket pedig rendszeresen!

Külföldi cégkivonatok / cégjegyzékek, mérlegek / éves pénzügyi jelentések lekérdezése

A képen lévő gyíkok száma szinte végtelen, a mérlegekben viszont pontos számok szerepelnek


Külföldi mérleg azaz éves beszámoló - Magyarországon KIZÁRÓLAG nálunk!!!

2020-ban globálisan nézve a cégek hatalmas tömege ment csődbe. Ezek között természetesen rengeteg olyan külföldi cég is van, melyek hazai cégeknek az üzleti partnerei. 2021. május 31. – a naptár szerinti gazdasági év alapján adózó cégeknek világszerte ez a mérleg-leadási határideje.

Saját cégének biztonsága érdekében rendelje meg nálunk mielőbb a külföldi partner-cégüknek a 2020-as gazdasági krízis-évre vonatkozó mérlegét – mi a világ 289 állama esetében tudunk gazdasági információkat nyújtani. Hazánkban ugyan egyedül csak mi biztosítjuk ezt a szolgáltatást, mégis elérhető áron!

A járvány világszerte teljesen újraszabta a gazdaságot

Egy gyakorlati példa – a járvány időszakában Angliában egy kormányrendelet minden céges hitelfelvételre 100.000 fontig állami garanciát biztosít. Ennek következményeiről egy bankár panasza:

„Éjt nappallá téve dolgozunk: elképesztően nagy a vállalati hiteligény. Mi magunk is tudjuk, hogy ezek kb. 95% előbb-utóbb elsüllyedő cégek igénye, így próbálnak ugyanis még egy kis ideig levegőhöz jutni, de egyébként menthetetlenek. Kb. 5%-a viszont száguld, robog, tarol: hatalmas hiteleket vesznek fel, hogy biztosítani tudják a robbanásszerűen növekvő keresletük kielégítése érdekében szükséges, minél gyorsabb fejlesztés finanszírozási igényeit.” Az Ön külföldi partnere vajon melyik halmazba tartozik, a 95%-ba vagy pedig az 5%-ba? Megmutathatja ezt a 2020-as gazdasági évre vonatkozó mérleg!

Külföldi mérlegek

A leggyakoribb mérleg-lekérési igények a következő országokra vonatkoznak:
  • Oroszország tájékoztató jellegű, nem hiteles éves pénzügyi beszámoló – 15 eurónak megfelelő Ft + ÁFA, hiteles éves pénzügyi beszámoló: 30 eurónak megfelelő Ft + ÁFA
  • Románia (cégkivonattal együtt) – 30 eurónak megfelelő Ft + ÁFA)

S amelyik államból nem lehet lekérni a mérleget?

Hangsúlyozni kell, hogy nem minden állam teszi hozzáférhetővé a nála működő cégek mérlegét, illetve, ha igen, akkor csillagászati, tiltótarifás áron.

Ekkor segíthet a cégmonitorozási tevékenységünk. Ezek adatforrása szintén az adott ország legkülönbözőbb, hivatalos, állami nyilvántartásai, melyekből csak bizonyos, konkrét adatokat tudunk lekérdezni. Az elérhető mixek országonként változóak. Például Ukrajna esetében ez a következőt jelenti: a hivatalos ukrajnai állami cégnyilvántartás, az adóhivatali, a földhivatali nyilvántartás, a gépjármű-nyilvántartás, a licenc-nyilvántartás, a bíróságok nyilvántartásai a peres ügyek tipikusan 6-10 oldalas, ukrán nyelvű ítéleteivel együtt.

A leggyakoribb cégmonitorozási igények a következő országokra vonatkoznak:
  • Ciprus cégmonitorozás – min. 140 eurónak megfelelő Ft + ÁFA
  • Kazahsztán cégmonitorozás magyar nyelven – 30 eurónak megfelelő Ft + ÁFA, a keresett cég kapcsolati sémája – 15 eurónak megfelelő Ft+ÁFA, változástörténet – 15 eurónak megfelelő Ft + ÁFA, sajtófigyelés kazah és orosz nyelven – 430 eurónak megfelelő Ft + ÁFA
  • Oroszország cégmonitorozás – 45 eurónak megfelelő Ft + ÁFA
  • Ukrajna cégmonitorozás magyar nyelven – 60 eurónak megfelelő Ft + ÁFA.
A fenti felsorolások csupán a leggyakoribb lekérdezéseket tartalmazzák. A világ 289 államában működő cégek vonatkozásában tudunk valószínűleg segíteni. Kérje egyedi árajánlatunkat!


Azon államok listája, melyek cégei vonatkozásában külföldi cégkivonatot / cégjegyzéket és mérleget szállítunk